Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de chocolate amargo, en trozos
- 20 g de mantequilla
- 2 yemas de huevo
- 2 claras de huevo
- 1 pizca de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 2558 kJ / 612 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 49 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta sable
1 godz. 50 min
Muffins de cocoa y tres chocolates
40min
Pastel de chocolate
45min
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Pastel de chocolate y chile
1h 15min
Lava-cake de dulce de leche
1h 15min
Macarrones de chocolate
24h
Besos de dama
1h
Ganache de chocolate
35min
Cobertura de cocoa con grenetina
30 Min
Trufas
1h 30min
Choux y eclairs
1h 30min