Helado bicolor con praliné

Helado bicolor con praliné

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz. 15 min
8 porciones

Składniki

Praliné de almendra
  • 50 g de azúcar
  • 25 g de agua
  • 50 g de almendras peladas
Helado bicolor
  • 500 g de crema para batir (30-40% grasa) muy fría
  • 320 g de leche condensada
  • 20 g de cocoa en polvo
  • 16 - 20 galletas, tipo Maria

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 7.19 g
Kalorie 2014 kJ / 482 kcal
Tłuszcz 31.4 g
Błonnik 1.17 g
Węglowodany 42.59 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...