Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 顆 蛋 (約55克)
- 30 克 糖
- 105 克 水 ,多備一些撒水用
- 100 克 奶油乳酪 ,切塊,室溫軟化
- 10 克 新鮮酵母
- ½ 茶匙 鹽
- 380 克 高筋麵粉
- 80 克 水滴牛奶巧克力 (約192顆)
- 1 顆 蛋 ,打散
- 16 顆 核桃
- Wartości odżywcze
- na 1 個
- Kalorie
- 673.3 kJ / 161.1 kcal / 673.3 kJ / 161.1 kcal
- Białko
- 5.8 g / 5.8 g
- Węglowodany
- 22.6 g / 22.6 g
- Tłuszcz
- 5.6 g / 5.6 g
- Błonnik
- 1.7 g / 1.7 g