
Urządzenia i Akcesoria
奶油乳酪佐巧克力核桃小餐包
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
16 個
Składniki
-
蛋 (約55克)1 顆
-
糖30 克
-
水 ,多備一些撒水用105 克
-
奶油乳酪 ,切塊,室溫軟化100 克
-
新鮮酵母10 克
-
鹽½ 茶匙
-
高筋麵粉380 克
-
水滴牛奶巧克力 (約192顆)80 克
-
蛋 ,打散1 顆
-
核桃16 顆
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
161.1 kcal /
673.3 kJ
Białko
5.8 g
Tłuszcz
5.6 g
Węglowodany
22.6 g
Błonnik
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

瑪莉的麵包世界
13 Przepisów
Tajwan
Tajwan