Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 花枝 ,去除內臟
- 10 克 薑
- 50 克 豬板油 ,切丁(約1公分)
- 150 克 日本太白粉 (馬鈴薯澱粉)
- ½ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 糖
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 10 克 米酒
- 1500 克 水
- Wartości odżywcze
- na 25 顆
- Kalorie
- 3505.5 kJ / 838.6 kcal
- Białko
- 61.1 g
- Węglowodany
- 44.5 g
- Tłuszcz
- 52.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1020.7 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 1261.5 mg