花枝丸
TM5 TM6

花枝丸

2.5 (2 oceny)

Składniki

  • 500 克 花枝 ,去除內臟
  • 10 克 薑
  • 50 克 豬板油 ,切丁(約1公分)
  • 150 克 日本太白粉 (馬鈴薯澱粉)
  • ½ 茶匙 鹽
  • 1 茶匙 糖
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉
  • 10 克 米酒
  • 1500 克 水

Wartości odżywcze
na 25 顆
Kalorie
3505.5 kJ / 838.6 kcal
Białko
61.1 g
Węglowodany
44.5 g
Tłuszcz
52.8 g
Tłuszcz nasycony
1020.7 g
Błonnik
1.1 g
Sód
1261.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy