花枝丸

花枝丸

2.5 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
25 顆

Składniki

  • 花枝 ,去除內臟
    500 克
  • 10 克
  • 豬板油 ,切丁(約1公分)
    50 克
  • 日本太白粉 (馬鈴薯澱粉)
    150 克
  • ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 米酒
    10 克
  • 1500 克

Wartości odżywcze na 25 顆

Kalorie 838.6 kcal / 3505.5 kJ
Białko 61.1 g
Tłuszcz 52.8 g
Węglowodany 44.5 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 1020.7 g
Sód 1261.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...