
Urządzenia i Akcesoria
Black forest cake
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz.
12 portions
Składniki
Filling
-
frozen pitted cherries cut into halves300 g
-
Kirsch (see Tips)80 g
-
white sugar1 tbsp
-
water50 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Cake
-
butter for greasing
-
plain flour150 g
-
caster sugar200 g
-
cocoa powder30 g
-
salt½ tsp
-
baking powder3 tsp
-
water100 g
-
vegetable oil90 g
-
eggs separated3
-
vanilla bean paste1 tsp
Assembly
-
dark chocolate plus extra shaved, for decorating60 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)800 g
-
caster sugar1 tbsp
-
vanilla bean paste1 tsp
-
Kirsch80 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
520.4 kcal /
2185.9 kJ
Białko
5.8 g
Tłuszcz
37.7 g
Węglowodany
41.6 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
19.7 g
Sód
564.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Apricot Danish slice
40 min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 godz. 10 min
Apple crumble meringue slice
2 godz. 45 min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 godz. 30 min
Raspberry cloud
12 godz. 5 min
Plum sauce
55 min
Spider cakes
1 godz. 45 min
Black & white chocolate tartufo
13 godz. 55 min
Blackberry meringue cake
3 godz. 55 min
Mick's ciabatta rolls
21 godz. 20 min
Peppermint chocolate brownie cheesecake
1 godz. 5 min
Coconut butter cake
1 godz.