Urządzenia i Akcesoria
Black forest cake
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz.
12 portions
Składniki
Filling
-
frozen pitted cherries cut into halves300 g
-
Kirsch (see Tips)80 g
-
white sugar1 tbsp
-
water50 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Cake
-
butter for greasing
-
plain flour150 g
-
caster sugar200 g
-
cocoa powder30 g
-
salt½ tsp
-
baking powder3 tsp
-
water100 g
-
vegetable oil90 g
-
eggs separated3
-
vanilla bean paste1 tsp
Assembly
-
dark chocolate plus extra shaved, for decorating60 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)800 g
-
caster sugar1 tbsp
-
vanilla bean paste1 tsp
-
Kirsch80 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
564.5 mg
Białko
5.8 g
Kalorie
2185.9 kJ /
520.4 kcal
Tłuszcz
37.7 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
19.7 g
Węglowodany
41.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky buns with brown sugar glaze
2 godz. 30 min
Peach and plum upside-down cake
50 min
Cherry delight
15 min
Black forest pudding
1 godz. 15 min
Poppy seed torte
5 godz.
Chocolate truffle cake
2 godz. 15 min
Triple chocolate layer cake
5 godz. 20 min
Bee sting cake
6 godz. 50 min
Peppermint chocolate brownie cheesecake
1 godz. 5 min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 godz. 10 min
Cotton soft Japanese cheesecake
1 godz. 45 min
Lamingtons
1 godz. 10 min