Urządzenia i Akcesoria
Mohn-Buttermilch-Kuchen mit Pfirsichen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
24 Stücke
Składniki
-
Zucker250 g
-
Eier2
-
Buttermilch500 g
-
Mehl400 g
-
Mohn150 g
-
Backpulver1 ½ Pck.
-
Pfirsiche (à 850 g), abgetropft, in Scheiben (5 mm)2 Dosen
-
Sahne200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
5 g
Kalorie
840 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Finessen 1/2016
23 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Mohn-Quark-Schnitten
1 godz. 30 min
Erdbeer-Schmand-Blechkuchen
1 godz. 20 min
Pfirsich-Mohn-Muffins
40 min
Himmlisches Manna
2 godz.
Birnen-Schmand-Torte
2 godz.
Mohn-Joghurt-Kuchen
2 godz. 20 min
Mohn-Quark-Kuchen vom Blech
2 godz. 10 min
Buttermilchkuchen mit Nuss
45 min
Fruchtiger Käsekuchen vom Blech
1 godz. 20 min
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
45 min
Mohn-Apfel-Käsekuchen
1 godz. 40 min
Apfel-Käsekuchen
1 godz. 40 min