Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 215 g de harina de repostería
- 1 sobre de polvo de hornear (15 g)
- 1 pellizco de sal
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 20 g de mantequilla fundida
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 847 kJ / 202 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 22.2 g
- Tłuszcz
- 11.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.1 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 186.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polos de cheesecake
8 godz. 30 min
Batatas Hasselback
1h 15 min
Ensalada de zanahoria rallada
10 min
Brazos de chocolate y praliné
3h
Bombón de panna cotta de queso azul y pera
Brak ocen
Helado de crema de leche
11h 30min
Tarta flambeada de gorgonzola, pera y nueces
1h
Batido carrot-cake
40min
Pastel de chocolate para dos
30min
Crujiente de manzana
6h
Carpaccio de manzana con yogur
15min
Cake de yogur y chocolate
1h 30min