Urządzenia i Akcesoria
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
24 pieces
Składniki
Dough
-
full cream milk210 g
-
fresh yeast (see Tips)20 g
-
raw sugar2 tbsp
-
unsalted butter melted60 g
-
grapeseed oil (see Tips)2 tbsp
-
salt1 pinch
-
egg yolks3
-
plain flour plus extra to dust500 g
Filling
-
prosciutto cut into thin slices150 g
-
Swiss cheese cut into thin slices200 g
-
egg yolk lightly beaten, to glaze1
-
sesame seeds (optional)2 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
7.447 g
Kalorie
761 kJ /
181 kcal
Tłuszcz
8.977 g
Błonnik
0.973 g
Węglowodany
17.494 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almond tuiles
30 min
Sunrise margarita (non-alcholic)
10 min
Honey cake
49 godz. 30 min
Baguette
3 godz. 45 min
Pear and chocolate frangipane
2 godz.
Yoyo slice
2 godz. 30 min
Pretzels
1 godz. 35 min
Polish doughnuts
2 godz. 30 min
Brioche buns with cheese
2 godz. 30 min
Orange, raspberry and coconut jellies
2 godz. 30 min
Lamingtons
1 godz. 10 min
Brunch bread
1 godz. 15 min