Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
TM6 TM5 TM31

Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)

4.1 ( 19 ocen )

Składniki

Dough

  • 210 g full cream milk
  • 20 g fresh yeast (see Tips)
  • 2 tbsp raw sugar
  • 60 g unsalted butter melted
  • 2 tbsp grapeseed oil (see Tips)
  • 1 pinch salt
  • 3 egg yolks
  • 500 g plain flour plus extra to dust

Filling

  • 150 g prosciutto cut into thin slices
  • 200 g Swiss cheese cut into thin slices
  • 1 egg yolk lightly beaten, to glaze
  • 2 tbsp sesame seeds (optional)

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
181 kcal / 761 kJ
Białko
7.447 g
Tłuszcz
8.977 g
Węglowodany
17.494 g
Błonnik
0.973 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy