Cúpula crujiente de chocolate blanco con mousse de frutos rojos y corazón de fresa

Cúpula crujiente de chocolate blanco con mousse de frutos rojos y corazón de fresa

4.4 32 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 7 godz. 25 min
6 raciones

Składniki

  • de chocolate blanco en trozos
    100 g
  • de mantequilla
    5 g
  • de frutos rojos frescos variados (arándano, frambuesa, grosella, etc.)
    150 g
  • de azúcar
    40 g
  • hojas de gelatina
    2
  • agua fría para hidratar
  • clara de huevo
    1
  • de nata (35% de grasa)
    100 g
  • fresas
    6
    6 frambuesas
  • grosellas rojas (para decorar)

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 202 kcal / 845 kJ
Białko 2.7 g
Tłuszcz 12.3 g
Węglowodany 21.7 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 7.5 g
Sód 30.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...