Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ganache de chocolate branco e licor
- 230 g chocolate branco partido em pedaços
- 100 g natas
- 20 g glucose
- 25 g manteiga
- 10 g licor (de laranja, rum, whisky, brandy ou outro a gosto)
Bombons
- 300 g chocolate branco partido em pedaços
- Wartości odżywcze
- na 1 unidade
- Kalorie
- 726 kJ / 173.5 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 16.8 g
- Tłuszcz
- 11.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.9 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 26 mg
Alternatywne przepisy
Chocolate fantasia
2h 10min
Estrelinhas de Natal
8h 15min
Gelado de menta e chocolate
24h
Bombons de licor
1h 30min
Sanduíche com pasta de fiambre em pão de forma
11u. 50min
Bombons de avelã
50min
Bombons de caramelo
2h
Bombons de avelã e amêndoa
1h
Piza Vénus
1h
Bombons recheados
1h 25min
Técnica Rebuçados
Brak ocen
Bombons de creme de chocolate e avelã
2h