Bombons de chocolate branco
TM6 TM5 TM31

Bombons de chocolate branco

4.0 (1 ocena)

Składniki

Ganache de chocolate branco e licor

  • 230 g chocolate branco partido em pedaços
  • 100 g natas
  • 20 g glucose
  • 25 g manteiga
  • 10 g licor (de laranja, rum, whisky, brandy ou outro a gosto)

Bombons

  • 300 g chocolate branco partido em pedaços

Wartości odżywcze
na 1 unidade
Kalorie
726 kJ / 173.5 kcal
Białko
1.7 g
Węglowodany
16.8 g
Tłuszcz
11.4 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Błonnik
0.1 g
Sód
26 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy