Urządzenia i Akcesoria
Bolo gelado
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 doses
Składniki
Bolo
-
Manteiga q.b. p/ untar
-
gemas de ovo6
-
leite120 g
-
leite em pó30 g
-
claras de ovo6
-
açúcar150 g
-
farinha tipo 55 mais q.b. p/ polvilhar180 g
-
fermento p/ bolos2 c. chá de
Cobertura
-
manteiga150 g
-
leite condensado390 g
-
leite em pó150 g
-
queijo mascarpone250 g
Molho
-
água200 g
-
leite em pó mais q.b. p/ polvilhar40 g
-
leite condensado100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
289.1 mg
Białko
13.8 g
Kalorie
2180.4 kJ /
521.1 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
16.6 g
Węglowodany
55.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Setembro 2017
32 Przepisy
Portugalia
Portugalia