Urządzenia i Akcesoria
Macarons de chocolate
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
25 unidades
Składniki
Ganache de chocolate
-
natas160 g
-
chocolate p/ culinária partido em pedaços170 g
-
açúcar (opcional)30 g
-
manteiga50 g
Macarons
-
açúcar270 g
-
amêndoa ralada110 g
-
cacau em pó25 g
-
claras de ovo (3 aprox.)120 g
-
sal1 pitada de
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 unidade
Sód
18.2 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
643.4 kJ /
153.8 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
16.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cupcakes ouriço
45 min
Cake pops de chocolate branco
24 godz.
Macarons com creme de lavanda
5 godz. 20 min
Cake pops de chocolate
4 godz. 50 min
Tarteletes de morango
1 godz. 15 min
Creme de manteiga
5 min
Crepes
35 min
Choux crocante de chocolate e creme de avelã
9 godz. 15 min
Creme de pasteleiro
15 min
Gelado bicolor com praliné
8 godz. 20 min
Mini cupcakes com cobertura de mascarpone e cacau
45 min
Bolas de Berlim
2 godz. 40 min