Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 500 g natas
- 100 g leite
- 30 g açúcar
- 100 g chocolate branco partido em pedaços
- 3 maracujás, só a polpa
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 1948 kJ / 466 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheesecake de chocolate e caramelo
1小时 15 分钟
Mousse de chocolate branco e morango para 8
2小时 10 分钟
Panacota de figo
4h 10min
Menu: Arroz de pimentos com gambas e Salada de fruta em papelote
40min
Cheesecake
4 Std. 30 Min
Mousse de chocolate branco e frutos vermelhos
45 Min
Mini cheesecakes de chocolate branco
8 godz. 30 min
Doce de leite condensado e café
10min
Tiramisu de caramelo
4h 50min
Panacota de cereja
3hod.
Panacota com coulis de morango
6h 25min
Mousse de café e leite condensado
4u.