Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 500 g natas
- 100 g leite
- 30 g açúcar
- 100 g chocolate branco partido em pedaços
- 3 maracujás, só a polpa
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 1948 kJ / 466 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panacota com coulis de morango
6 godz. 25 min
Cheesecake de limão
6 Std. 30 Min
Brigadeiro de maracujá
3h 30min
Delícia de chocolate merengada
4h 30min
Bavaroise de framboesa
3h 10min
Semi-frio de requeijão e maracujá
4h 30min
Cheesecake de chocolate e caramelo
1 godz. 15 min
Mousse de maracujá
10 Min
Cheesecake com lemon curd
3h 30min
Panacota de cereja
3 Std.
Panacota de figo
4 Std. 10 Min
Bolo de maracujá
1 godz. 15 min