Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 - 6 Knoblauchzehen
- 50 g Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 400 g Oliven, schwarz, entsteint
- 100 g Kapern, abgetropft
- 100 g Thunfisch, in Lake, abgetropft
-
10
g Cognac
lub 10 g Weinbrand - 10 g Olivenöl
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 759 kJ / 181 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa Verde
10 min
Sauce Béarnaise
40 Min
Salsa Verde
10 min
Vitello Tonnato
48h
Thunfischmousse
10 min
Mojo für Meeresfrüchte
10 min
Makrelen-Tapenade
10 min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35 Min
Thunfisch-Tapenade
5min
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3h
Zitrus-Aioli
10 min
Rote Mojo Sauce
10 min