Urządzenia i Akcesoria
Zitrus-Aioli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 Portionen
Składniki
-
Sonnenblumenöl200 g
-
Zitronenschale abgerieben½ TL
-
Orange Schale dünn abgerieben, Saft ausgepresst1
-
Knoblauchzehe1
-
Eigelb2
-
Senf, mittelscharf1 TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Curry mild¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
1399 kJ /
334 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Arabische Nacht
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Koriander-Mayonnaise
10 min
Würzige Aioli mit Sherry
40 min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35 min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 min
Mojo für Meeresfrüchte
10 min
Salsa Verde
10 min
Scharfe Aioli
10 min
Dynamite-Sauce mit Koriander
10 min
Safran-Aioli
40 min
Kräuterbutter au Café de Paris
1 godz. 10 min
Estragon-Aioli ohne Ei
10 min
Aioli à la Axel Henkel
10 min