
Urządzenia i Akcesoria
Rote Thai-Curry-Paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 Gesamtrezept
Składniki
-
Korianderkörner2 EL
-
Limetten unbehandelt, Schale abgeschält, Saft ausgepresst4
-
Zitronengras, frisch weißer Teil, in Ringen (5 mm)4 Stängel
-
rote Chilischoten, frisch nach Wunsch entkernt, in Stücken6
-
frischer Ingwer in dünnen Scheiben20 g
-
Knoblauchzehen8
-
Paprika rosenscharf2 EL
-
Erdnussöl und etwas mehr zum Bedecken100 g
Wartości odżywcze na 1 Gesamtrezept
Kalorie
1093 kcal /
4589 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
108 g
Węglowodany
16 g
Błonnik
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thai Kitchen
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy