
Urządzenia i Akcesoria
Gorgonzola-Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Pinienkerne2 - 3 EL
-
Petersilie ohne Stiele½ Bund
-
Milch250 g
-
Wasser200 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Speisestärke1 - 2 TL
-
Gorgonzola in Stücken (2-3 cm)150 g
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft50 - 80 g
-
Pfeffer¼ TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
277 kcal /
1160 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
10 g
Błonnik
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Viva l'Italia
75 Przepisów
Niemcy
Niemcy