Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi vom Blech
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Weizengrieß, fein230 g
-
Parmesan in Stücken40 g
-
Milch1000 g
-
Salz2 TL
-
Muskat1 - 2 Prisen
-
Butter und etwas mehr zum Einfetten60 g
-
Eigelb2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
15 g
Kalorie
1948 kJ /
466 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Frühlingsküche
19 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Zucchinipiccata
35min
Kartoffelküchlein mit Cheddarkern
45min
Gefüllte Focaccia Quattro Formaggi
2h 30min
Kartoffelquickie
40min
Reisbällchen
25min
Erdäpfel-Gnocchi
1h 50min
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1h 30min
Gnocchi alla romana
1h
Tomatenspätzle
15min
Tassenknödel mit Tomaten-Parmesan-Kern
1h
Blini mit Paprikaragout
2h
Schlutzkrapfen mit Walnussfüllung
1h 15min