Urządzenia i Akcesoria
Foie gras - Figado de pato
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 godz. 35 min
12 doses
Składniki
-
fígado de pato p/ foie gras600 g
-
açúcar½ c. chá de
-
sal1 c. chá de
-
pimenta½ c. chá de
-
vinho do Porto1 c. sopa de
-
brandy2 c. sopa de
-
água500 g
-
cubos de gelo300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
266.6 mg
Białko
9.4 g
Kalorie
314.8 kJ /
75.2 kcal
Tłuszcz
2.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polenta cremosa com ragu de cogumelos
1 godz.
Molho gastric de frutas vermelhas
Brak ocen
Molho barbecue com manga
40 min
Molho sweet chili
40 min
Farinha de rosca aromatizada
10 min
Panacota de framboesa com molho de laranja
4 godz. 35 min
Petit-fours
48 godz.
Creme de mandarina e panacota de amêndoa
4 godz. 45 min
Ponche tropical
5 min
Gelado de uva
8 godz.
Sopa de mexilhão, salmão e vieiras
1 godz. 50 min
Doce de cebola - TM31
Brak ocen