Urządzenia i Akcesoria
Bombons de creme de chocolate e avelã
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
24 unidades
Składniki
P/ ralar
-
chocolate p/ culinária partido em pedaços400 g
Creme de chocolate e avelã
-
açúcar50 g
-
avelã s/ pele torrada100 g
-
natas50 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 unidade
Sód
4.1 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
590.5 kJ /
141.1 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gelado de baunilha com molho de Mars®
8 godz. 20 min
Cones para gelado
35 min
Mil-folhas de chocolate e caramelo
3 godz. 50 min
Gelado de cookies
9 godz.
Marshmallows
9 godz.
Tacos gelados
5 godz.
Bombons de chocolate branco
2 godz.
Bombons de caramelo
2 godz.
Bombons de licor
1 godz. 30 min
Bombons recheados
1 godz. 25 min
Bimbynellos da Cátia Domingues
3 godz.
Bombons de chocolate com recheio de framboesa
1 godz.