Urządzenia i Akcesoria
Gelado de coco com cobertura de chocolate
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
15 unidades
Składniki
Gelado
-
natas c/ 35% de gordura bem frias600 g
-
leite condensado200 g
-
leite de coco150 g
-
coco ralado50 g
Cobertura
-
chocolate p/ culinária (53% cacau) partido em pedaços400 g
-
óleo de coco100 g
-
Coco ralado q.b. p/ cobrir
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 unidade
Sód
40 mg
Białko
4.5 g
Kalorie
1838.6 kJ /
439.4 kcal
Tłuszcz
37.5 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
25.5 g
Węglowodany
21.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Junho 2019
27 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Bombons de chocolate branco
2 godz.
Cornos de gazela
1 godz. 30 min
Torta de abóbora de Halloween
Brak ocen
Rolinhos de salmão defumado
Brak ocen
Menu fresco: Sopa fria de pepino e abacate, salada agridoce de gambas e quinoa e mousse de Oreo®
Brak ocen
Barras proteicas de chocolate, laranja e canela
1 godz. 20 min
Gelado de abacate, menta e chocolate
8 godz.
Trifle de chocolate com mascarpone e frutos tropicais
45 min
Marshmallows
9 godz.
Gelado de stracciatella
8 godz.
Casa de gengibre
5 godz. 30 min
Gelado de Dom Rodrigo
13 godz.