Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 50 g di salsa di pomodoro
- 50 g di acqua
- 20 g di aceto di vino rosso
- 10 g di zucchero
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 372 kJ / 89 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 3.1 g
- Tłuszcz
- 7.8 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema di cipolle e timo
1h
Quartirolo con salsa ai cachi e aceto balsamico
20 min
Salsa della nonna
3 Std. 30 Min
Salsa al cren
120h 10min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25min
Budino uova e latte al caramello
1 Std. 30 Min
Tortelli di patate e ricotta
1 godz. 20 min
Tasca di vitello ripiena
1 godz. 20 min
Crema di pesche caramellate e cannella
2h 15min
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1 Std. 30 Min
Salsa tonnata
20 min