Urządzenia i Akcesoria
Salsa agrodolce alla parmigiana
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni
Składniki
-
150 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
-
2 spicchi di aglio
-
30 g olio extravergine di oliva
-
2 pizzichi di sale
-
50 g di salsa di pomodoro
-
50 g di acqua
-
20 g di aceto di vino rosso
-
10 g zucchero
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
1.6 g
Kalorie
372 kJ /
89 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sapori d'Italia
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Crema spalmabile di funghi
35 min
Burro all'erba cipollina
1 godz. 15 min
Salsa greca
10 min
Verdure miste in agrodolce
25 godz. 40 min
Burro ai funghi porcini
4 godz.
Salsa verde peruviana (di Lorenzo Biagiarelli)
10 min
Crema di funghi e noci
15 min
Salsa della nonna
3 godz. 30 min
Salsa alla reggiana
15 min
Salsa belga
Brak ocen
Salsa dip ai peperoni (vegan)
15 min
Quartirolo con salsa ai cachi e aceto balsamico
20 min