![Salsa agrodolce alla parmigiana Salsa agrodolce alla parmigiana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F7574A9E-CA1B-4420-BD76-90E09F610314/Derivates/afaadfe3-2afb-48da-afe6-abe287ea8396.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 50 g di salsa di pomodoro
- 50 g di acqua
- 20 g di aceto di vino rosso
- 10 g di zucchero
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 372 kJ / 89 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 3.1 g
- Tłuszcz
- 7.8 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zucchine piccanti
55 min
Verdure miste in agrodolce
25h 40min
Salsa turca
10min
Burro alle acciughe
4 Std. 20 Min
Salsa verde peruviana (di Lorenzo Biagiarelli)
10min
Torta al cioccolato e peperoncino
55 min
La nuova Sacher di Luca Montersino
3h 30min
Salsa appetitosa
10min
Cipolline sott'olio
361h 10min
Salsa peverada
30 min
Bruschette saporite
40 min
Croissant al burro (alla maniera de Colazione da Tiffany)
5 Std. 15 Min