Mango cheesecake
TM31 TM5 TM6

Mango cheesecake

4.3 (31 ocen)

Składniki

  • 280 g di biscotti secchi
  • 30 g di zucchero di canna (opcjonalnie)
  • 160 g di burro morbido a pezzi
  • 300 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 16 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
  • 500 g di formaggio fresco spalmabile
    lub 500 g di ricotta, scolata dal siero
  • 100 g di zucchero
  • 600 g di mango maturo, sbucciato e a fette

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2163 kJ / 517 kcal
Białko
7.8 g
Węglowodany
49.5 g
Tłuszcz
33.4 g
Błonnik
1.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy