Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 280 g di biscotti secchi
- 30 g di zucchero di canna (opcjonalnie)
- 160 g di burro morbido a pezzi
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 16 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
-
500
g di formaggio fresco spalmabile
lub 500 g di ricotta, scolata dal siero - 100 g di zucchero
- 600 g di mango maturo, sbucciato e a fette
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2163 kJ / 517 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 49.5 g
- Tłuszcz
- 33.4 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Baklava
1h 30min
Crostata al cioccolato e caramello salato
3ωρ. 15 λεπτ.
New York cheesecake
6h 30 min
Curry di pesce alla cingalese (Ambul thiyal)
1sa
Sorbetto alla papaya
15 dk
Mini cheesecake alla banana
2sa 30 dk
Torta Bimby® al pistacchio e cacao
1h 5 min
Baozi di maiale al vapore
2 godz. 10 min
Frosted carrot cake
1 godz. 25 min
Mousse cioccolato bianco e lamponi
30 dk
Cheesecake alle arachidi salate
3 Std. 30 Min
Cheesecake ai lamponi
3 Std. 20 Min