Mango cheesecake

Mango cheesecake

4.3 39 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
10 porzioni

Składniki

  • 280 g di biscotti secchi
  • 30 g di zucchero di canna (opcjonalnie)
  • 160 g di burro morbido a pezzi
  • 300 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 16 g di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
  • 500 g di formaggio fresco spalmabile
    500 g di ricotta, scolata dal siero
  • 100 g di zucchero
  • 600 g di mango maturo, sbucciato e a fette

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 517 kcal / 2163 kJ
Białko 7.8 g
Tłuszcz 33.4 g
Węglowodany 49.5 g
Błonnik 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...