
Urządzenia i Akcesoria
Mango cheesecake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
10 porzioni
Składniki
-
280 g di biscotti secchi
-
30 g di zucchero di canna (opcjonalnie)
-
160 g di burro morbido a pezzi
-
300 g di panna (min. 30% di grassi)
-
16 g di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
-
500 g di formaggio fresco spalmabile
-
100 g di zucchero
-
600 g di mango maturo, sbucciato e a fette
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
517 kcal /
2163 kJ
Białko
7.8 g
Tłuszcz
33.4 g
Węglowodany
49.5 g
Błonnik
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Dolce buongiorno
12 Przepisów
Włochy
Włochy