Mango cheesecake

Mango cheesecake

4.3 37 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
10 porzioni

Składniki

  • di biscotti secchi
    280 g
  • di zucchero di canna (opcjonalnie)
    30 g
  • di burro morbido a pezzi
    160 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    300 g
  • di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
    16 g
  • di formaggio fresco spalmabile
    500 g
    500 g di ricotta, scolata dal siero
  • di zucchero
    100 g
  • di mango maturo, sbucciato e a fette
    600 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 517 kcal / 2163 kJ
Białko 7.8 g
Tłuszcz 33.4 g
Węglowodany 49.5 g
Błonnik 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...