Urządzenia i Akcesoria
Sugar Cookie (Biscotti allo zucchero)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
40 pezzi
Składniki
-
200 g di farina tipo 00
-
170 g di burro a pezzi
-
100 - 130 g di zucchero + q.b.
-
40 g di latte
-
1 pizzico di sale
-
5 g di lievito in polvere per dolci
-
30 g di amido di mais (maizena)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
14.7 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
264.5 kJ /
63.2 kcal
Tłuszcz
3.6 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
7.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Rientro a scuola
45 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Tortini al cocco con cuore fondente
2 godz. 30 min
Olio piccante
1 godz. 30 min
Palline cocco e lampone
3 godz.
Toast al burro matcha
10 min
Sciroppo di lamponi
1 godz. 30 min
Panini dolci alle prugne
Brak ocen
Cioccolatini bianchi con cuore di frutti rossi
4 godz.
Crocchette di sgombro e patate
1 godz. 15 min
Brownies (senza glutine)
35 min
Cioccolatini ripieni al burro di arachidi
1 godz. 30 min
Cioccolatini fondenti con cuore di banana
2 godz.
Coroncine di pan brioches alla crema gianduia
50 min