Gelato al gianduia

Gelato al gianduia

4.6 65 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 godz. 20 min
6 porzioni

Składniki

  • di nocciole sgusciate e tostate
    110 g
  • di cioccolato gianduia a pezzi
    100 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    150 g
  • di latte intero
    350 g
  • uova
    2
  • di zucchero
    80 g
  • di cacao amaro in polvere
    20 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 422 kcal / 1766 kJ
Białko 9.4 g
Tłuszcz 31.2 g
Węglowodany 27.6 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...