雞肉蔬菜泥

雞肉蔬菜泥

4.0 1 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1 完整食譜

Składniki

  • 馬鈴薯 去皮,切塊
    200 克
  • 高麗菜葉 切塊
    100 克
  • 橄欖油
    20 克
  • 豌豆
    100 克
  • 去皮雞胸肉 切塊
    80 克
  • 150 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 完整食譜

Białko 37 g
Kalorie 2597 kJ / 621 kcal
Tłuszcz 22.9 g
Węglowodany 69.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...