Urządzenia i Akcesoria
雞肉蔬菜泥
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1 完整食譜
Składniki
-
馬鈴薯 去皮,切塊200 克
-
高麗菜葉 切塊100 克
-
橄欖油20 克
-
豌豆100 克
-
去皮雞胸肉 切塊80 克
-
水150 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Białko
37 g
Kalorie
2597 kJ /
621 kcal
Tłuszcz
22.9 g
Węglowodany
69.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
嬰幼兒副食品
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan