奶油燉白菜

奶油燉白菜

3.8 4 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 人份

Składniki

  • 奶油
    20 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 培根丁
    70 克
  • 洋蔥 切絲
    100 克
  • 紅蘿蔔 去皮、切片
    100 克
  • 金針菇 去根部、切段
    150 克
  • 大白菜 切段(約5公分)
    400 克
  • 高湯
    50 克
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 鮮奶油
    200 克
  • 義大利綜合香料
    ½ 茶匙
  • 比薩起士絲
    50 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 48.9 g
Kalorie 7070.6 kJ / 1691.5 kcal
Tłuszcz 100.7 g
Błonnik 12.7 g
Węglowodany 150.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...