Urządzenia i Akcesoria
南瓜馬蹄糕
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 10 min
6 人份
Składniki
-
馬蹄粉60 克
-
太白粉10 克
-
玉米粉10 克
-
水 (含烹煮及蒸煮水量)1100 克
-
南瓜 去皮去籽、切丁(約1公分)100 克
-
冰糖粉60 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
0.41 g
Kalorie
403 kJ /
96 kcal
Tłuszcz
0.05 g
Błonnik
0.32 g
Węglowodany
24.13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
放學後點心
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan