Urządzenia i Akcesoria
雞鬧豆腐
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
油2 大匙
-
蔥 切蔥花10 克
-
蝦皮1 大匙
-
板豆腐 切塊(約3公分)350 克
-
醬油1 ½ 大匙
-
鹽⅛ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
蛋 打散2 顆
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
15 g
Kalorie
728 kJ /
174.8 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
媽媽的快手料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan