Brioche ai peperoni

Brioche ai peperoni

4.8 40 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
6 porzioni

Składniki

Pasta
  • 550 g di farina + q.b.
  • 1 uovo
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 280 g di latte intero
  • 1 cubetto di lievito di birra fresco
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale
Ripieno
  • 200 g di mozzarella a pezzi
  • 3 gambi di sedano le foglioline, lavate e asciutte
  • 400 g di peperoni rossi e gialli, puliti e a pezzi (2 cm)
  • 30 g di olive nere denocciolate
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 20 g di capperi piccoli
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
  • farina q.b.
  • 1 tuorlo d'uovo

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 571 kcal / 2390 kJ
Białko 20.5 g
Tłuszcz 22.3 g
Węglowodany 77 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...