Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta
- 550 g di farina + q.b.
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di zucchero
- 280 g di latte intero
- 1 cubetto di lievito di birra fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 200 g di mozzarella a pezzi
- 3 gambi di sedano, le foglioline, lavate e asciutte
- 400 g di peperoni rossi e gialli, puliti e a pezzi (2 cm)
- 30 g di olive nere denocciolate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di capperi piccoli
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- 1 tuorlo d'uovo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2390 kJ / 571 kcal
- Białko
- 20.5 g
- Węglowodany
- 77 g
- Tłuszcz
- 22.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sartù di riso
1h 25 min
Danubio salato
3u.
Torta di rose salata
4óra 15p
Parigina
3 Std. 30 Min
Rotolo funghi e peperoni
2u. 15min
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20min
Panini napoletani
5 Std. 20 Min
Pizza con la ricotta
2 godz. 40 min
Tortano speck e fontina
2 godz.
Parigina TM6
5 Std. 30 Min
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min