Beerenlasagne

Beerenlasagne

4.5 227 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 Portionen

Składniki

  • Butter zum Einfetten
  • Beeren, gemischt, TK 10 Minuten leicht angetaut
    450 g
  • Speisestärke
    50 g
  • Zucker
    140 g
  • Vanilleschote
    ½
  • Eier
    2
  • Schmand
    400 g
  • Milch
    400 g
  • Lasagneplatten (165 - 180 g)
    7 - 8
  • Puderzucker (opcjonalnie) zum Bestäuben

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 16 g
Kalorie 3156 kJ / 754 kcal
Tłuszcz 33 g
Błonnik 7.3 g
Węglowodany 92 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...