鮭魚金針菇炊飯

鮭魚金針菇炊飯

4.4 38 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    50 克
  • 紅蘿蔔 切丁(約1公分)
    30 克
  • 5 克
  • 金針菇 切段(約3公分)
    150 克
  • 日式醬油
    30 克
  • 米酒
    10 克
  • 高湯
    150 克
  • 白米 洗淨、瀝乾
    200 克
  • 新鮮鮭魚片、去皮 切塊(約2公分)
    300 克
  • 500 克
  • 青蔥 切蔥花
    20 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 850.7 mg
Białko 46.9 g
Kalorie 2818.7 kJ / 674.3 kcal
Tłuszcz 12.7 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 107.5 g
Węglowodany 90.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...