Urządzenia i Akcesoria
鮭魚金針菇炊飯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
洋蔥 切塊(約3公分)50 克
-
紅蘿蔔 切丁(約1公分)30 克
-
油5 克
-
金針菇 切段(約3公分)150 克
-
日式醬油30 克
-
米酒10 克
-
高湯150 克
-
白米 洗淨、瀝乾200 克
-
新鮮鮭魚片、去皮 切塊(約2公分)300 克
-
水500 克
-
青蔥 切蔥花20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
850.7 mg
Białko
46.9 g
Kalorie
2818.7 kJ /
674.3 kcal
Tłuszcz
12.7 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
107.5 g
Węglowodany
90.2 g