炒豬肉條

炒豬肉條

5.0 5 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 完整食譜

Składniki

  • 20 克
  • 蒜頭
    1 顆
  • 豬肉塊,去筋膜 切條(約1公分X 4公分),利用廚房紙巾將表面擦乾
    250 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 完整食譜

Sód 187 mg
Białko 55 g
Kalorie 1933 kJ / 462 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...