Urządzenia i Akcesoria
鮭魚蓋飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
蛋2 顆
-
鹽¼ 茶匙
-
鮮奶油20 克
-
新鮮去骨鮭魚排 去皮,切塊(約3公分)300 克
-
水1200 克
-
白米 洗淨,瀝乾200 克
-
醬油膏5 克
-
蔥 切蔥花,(裝飾用)5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
481.6 mg
Białko
52.3 g
Kalorie
297150.5 kJ /
620.9 kcal
Tłuszcz
18.7 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
310.6 g
Węglowodany
79.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
下班輕鬆煮
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan