Urządzenia i Akcesoria
山藥燴菇
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
新鮮山藥 去皮切塊50 克
-
醋½ 茶匙
-
鴻喜菇 洗淨去根部,剝散150 克
-
新鮮香菇 切塊100 克
-
蘑菇 (巴西蘑菇),洗淨50 克
-
日式醬油1 ½ 大匙
-
味醂½ 大匙
-
鹽½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
6.4 g
Kalorie
346 kJ /
82 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
5.9 g
Węglowodany
12.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
樂活蔬食
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan