山藥燴菇

山藥燴菇

4.3 3 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 新鮮山藥 去皮切塊
    50 克
  • ½ 茶匙
  • 鴻喜菇 洗淨去根部,剝散
    150 克
  • 新鮮香菇 切塊
    100 克
  • 蘑菇 (巴西蘑菇),洗淨
    50 克
  • 日式醬油
    1 ½ 大匙
  • 味醂
    ½ 大匙
  • ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 6.4 g
Kalorie 346 kJ / 82 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 5.9 g
Węglowodany 12.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...