
Urządzenia i Akcesoria
Granita di yogurt con frutta fresca
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
3 porzioni
Składniki
-
30 g di zucchero
-
250 g di yogurt naturale magro non zuccherato, congelato a cubetti
-
130 g di banana sbucciata e a pezzi
-
50 g di fragole a fettine
-
50 g di kiwi sbucciato e a fettine
-
30 g di riso soffiato
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
134 kcal /
561 kJ
Białko
4.1 g
Tłuszcz
1.1 g
Węglowodany
28.7 g
Błonnik
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Gelati e sorbetti
66 Przepisów
Włochy
Włochy