Urządzenia i Akcesoria
Zucchine sott'olio
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 723 godz. 15 min
2 vasetti
Składniki
-
750 g di zucchine a rondelle (1 cm circa)
-
30 g di sale grosso
-
1000 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
-
1 cucchiaino di aglio disidratato in scaglie
-
3 pizzichi di prezzemolo secco
-
2 pizzichi di menta secca tritata
-
1 cucchiaino di origano secco
-
1 foglia di alloro secca
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 vasetti
Sód
11723.5 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
1295.3 kJ /
309.6 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
24.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Conserve
70 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Funghetti sott'olio
721 godz.
Pomodori secchi sott'olio
721 godz.
Pesche sciroppate
721 godz. 20 min
Conserva di pomodoro con olive
1 godz. 30 min
Cipolline sott'olio
361 godz. 10 min
Melanzane e zucchine marinate
1 godz. 35 min
Peperoncini farciti sott'olio
721 godz. 20 min
Peperoni alla pugliese
721 godz. 10 min
Pomodorini al naturale
1 godz.
Carciofini sott'olio
721 godz. 30 min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 godz. 30 min
Conserva di pomodoro classica
7 godz. 20 min