![Filoncini alla cipolla Filoncini alla cipolla](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/41E7F0F9-AA8B-4895-B899-813C294BD404/Derivates/8EDB1A42-1239-489D-9B68-FA873B556EFF.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g di cipolle rosse a fettine (0,5 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di zucchero di canna
- 230 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele
- 10 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1 + q.b.
lub 500 g di farina tipo 00 + q.b. - 10 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 878 kJ / 210 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane al latte
2h 20min
Nodini alle olive
4 Std. 30 Min
Pane di patate
3h
Pane al lardo e timo
4 Std. 50 Min
Nodini mediterranei
3h 50min
Chiocciole al formaggio
4 godz. 15 min
Panini al curry e ricotta
2h 35min
Mantovanine
2h 45min
Rosette
5u. 20min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Filone di sola semola
2h 50 min
Panini all'olio
3 Std. 10 Min