Filoncini alla cipolla
TM6 TM5

Filoncini alla cipolla

4.9 (100 ocen)

Składniki

  • 180 g di cipolle rosse a fettine (0,5 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di zucchero di canna
  • 230 g di acqua
  • 1 cucchiaino di miele
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 500 g di farina tipo 1 + q.b.
    lub 500 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 10 g di sale

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
878 kJ / 210 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
40 g
Tłuszcz
4 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy