Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Hidratación de cereales
- 30 g de harina de maíz, (polenta)
- 20 g de avena
- 10 g de salvado de trigo
- 60 g de agua mineral
Masa
- 100 g de harina integral
- 300 g de harina
- 40 g de azúcar morena
- 10 g de sal
-
30
g de levadura prensada fresca
lub 10 g de levadura seca instantánea - 30 g de arroz integral cocido
- 30 g de miel
- 120 g de leche
- 180 g de agua mineral, a temperatura ambiente
Cobertura de semillas
- 1 cucharada de avena
- 1 cucharada de semillas de amapola
- 1 cucharada de semillas de girasol
- 1 cucharada de semillas de linaza
- 1 cucharada de ajonjolí
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 474 kJ / 113 kcal
- Białko
- 3.24 g
- Węglowodany
- 20.63 g
- Tłuszcz
- 1.98 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Galletas de anís
50min
Pan de leche con nueces
1h 50 min.
Pan de caja con semillas de amapola
2h 10min
Pan blanco
1 Std. 40 Min
Pan integral de semillas
2 godz. 50 min
Pan rápido
1h 35min
Peras al vino tinto y vainilla
1 Std. 10 Min
Pastel de membrillo
8 godz.
Pan de maíz (Broa)
2u. 20min
Pan de queso
2h 30min
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2 godz. 50 min
Pan de ajoblanco y pasas
3h 20min