Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de azúcar refinada
- 70 g de harina
- 130 g de azúcar morena
- 3 huevos
- 130 g de crema para batir (30-40% grasa)
- ¼ cucharadita de canela en polvo
- 200 g de ciruelas, chicas, a la mitad y sin hueso
- 50 g de chocolate amargo, troceado
- 1 vaina de vainilla
- 200 g doble crema (48% grasa)
- 200 g de leche condensada
- 1 pizca de sal fina
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1386 kJ / 330 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 46 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panqué de nuez glaseado
1 Std. 30 Min
Pasta para pay
1小时
Crumble de plátano y pera
30min
Pastel de nueces y zanahorias
1小时
Clafoutis de frutos rojos
1 Std. 30 Min
Pastel de chocolate con avellanas
2 Std. 40 Min
Panqué de nuez glaseado
1 Std. 30 Min
Clafoutis de higo
1 Std. 30 Min
Tarta de pera y almendra
25min
Masa para pay
40min
Rosca de manzana
50min
Tartalaza
1 Std. 30 Min