Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 100 g de azúcar
- 50 g de agua
- 4 yemas de huevo
- 350 g de chocolate amargo, en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1995 kJ / 477 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Galletas con chispas de chocolate
50 Min
Alfajorcitos de maicena
1h 50min
Fondant con chocolate Oaxaqueño
15 Min
Brownies de chocolate blanco y almendras
40min
Helado de chocolate
12 Std.
Espuma de frutos rojos
10 Min
Banoffee Brasileño
1 Std. 25 Min
Helado de dulce de leche
12 Std.
Banana foster
20 Min
Helado bicolor con praliné
8h 15min
Mousse de chocolate
30 Min
Barra de chocolate y caramelo con sal
2 godz. 40 min