Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 100 g de azúcar
- 50 g de agua
- 4 yemas de huevo
- 350 g de chocolate amargo, en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1995 kJ / 477 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Helado de chocolate
12 godz.
Brownie con ganache glucosado
3 Std.
Sandwich helado de vainilla
14h
Sorbete de limón
8 godz. 30 min
Tarta de mousse de chocolate
12sa 30 dk
Flan sin hornear
3 Std.
Margarita Frozen de Arándano
5min
Pastel tropical
2 Std. 40 Min
Helado con mango y merengue
24h
Bombones de avellana, almendra y chocolate
1h 30min
Besos de dama
1h
Mini cheesecakes de chocolate blanco
8 godz. 30 min