Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ganache de frambuesa
- 120 g de frambuesas frescas
- 50 g de agua
- 300 g de chocolate rosa, en chispas o trozos, (ver tip)
- 105 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 15 g de jarabe de glucosa
Galleta de chocolate
- 180 g de harina de trigo
- 75 g de azúcar glass
- 255 g de harina de almendra
- 11 g de cocoa en polvo, (ver tip)
- ⅛ cdita de sal fina
- 90 g de mantequilla sin sal, fría, en cubos
- 2 huevos
Montaje
- chochitos de colores, rosas y blancos, o al gusto
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1973 kJ / 469 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 275 mg
Alternatywne przepisy
Panqué con semillas de amapola
1 Std.
Glaseado blanco
2h
Donas
2h
Galleta de avena y chocolate sin gluten, sin azúcar
1 Std.
Red velvet
1 Std. 30 Min
El pastel
2h
Galletas con chispas de chocolate
40 Min
Pastel de vainilla con betún de chocolate
1 Std. 30 Min
Soletas
50 min
Paletas heladas de plátano y chocolate
12h
Pastel triple chocolate en capas
2 godz. 30 min
Betún de ganache de chocolate
12h