Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ganache de frambuesa
- 120 g de frambuesas frescas
- 50 g de agua
- 300 g de chocolate rosa, en chispas o trozos, (ver tip)
- 105 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 15 g de jarabe de glucosa
Galleta de chocolate
- 180 g de harina de trigo
- 75 g de azúcar glass
- 255 g de harina de almendra
- 11 g de cocoa en polvo, (ver tip)
- ⅛ cdita de sal fina
- 90 g de mantequilla sin sal, fría, en cubos
- 2 huevos
Montaje
- chochitos de colores, rosas y blancos, o al gusto
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1973 kJ / 469 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 275 mg
Alternatywne przepisy
Glaseado de chocolate (ganache)
20 Min
Explosión de vainilla TM6
1h 30 min
Blondies
35 Min
Red velvet
1h 30 min
Betún de chocolate
10 Min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 Min
Macarrones con merengue francés
1h 30 min
Macarrones con merengue suizo
1 godz. 10 min
Panqué cubierto con chocolate TM6
1 Std.
Pasta sable
1 godz. 50 min
Betún de ganache de chocolate
12h
Pasta para galletas
1 Std.