![Pesto alla genovese (vegan) Pesto alla genovese (vegan)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A84C97BB-F426-49D2-89C0-CE4D51DA114C/Derivates/A5E989EE-8E12-41B1-BB46-7E0C8C7495DF.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di foglie di basilico fresche, lavate
- 30 g di pinoli sgusciati
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di tofu naturale a pezzi
- 1 pizzico di sale, preferibilmente integrale
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 7615 kJ / 1820 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 190 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bevanda di soia e sesamo
12 Std. 45 Min
Ricotta di mandorle e anacardi
24h 40min
Gelato allo yogurt di soia (vegan)
10h 20min
Svizzere vegan
1 Std.
Formaggio vegano
6 Std. 40 Min
Tiramisù alle mandorle (vegan)
8小时 55 分钟
Pesto di mandorle e tofu (vegan)
15 Min
Besciamella (vegan)
15 Min
Salsa al sedano (vegan)
15 Min
Pesto di prezzemolo
10 Min
Farina di soia
2h 30 min
Pesto di mandorle
10 Min