Pesto alla genovese (vegan)

Pesto alla genovese (vegan)

4.1 33 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
300 g

Składniki

  • di foglie di basilico fresche lavate
    80 g
  • di pinoli sgusciati
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    150 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di tofu naturale a pezzi
    50 g
  • di sale preferibilmente integrale
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 528.6 kcal / 2211.6 kJ
Białko 3.7 g
Tłuszcz 57.2 g
Węglowodany 2.6 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...