Pesto alla genovese (vegan)
TM5 TM6

Pesto alla genovese (vegan)

4.2 (30 ocen)

Składniki

  • 80 g di foglie di basilico fresche, lavate
  • 30 g di pinoli sgusciati
  • 150 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 50 g di tofu naturale a pezzi
  • 1 pizzico di sale, preferibilmente integrale

Wartości odżywcze
na 1 Ricetta completa
Kalorie
7615 kJ / 1820 kcal
Białko
20 g
Węglowodany
8 g
Tłuszcz
190 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy