Pesto alla genovese (vegan)

Pesto alla genovese (vegan)

4.1 34 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
300 g

Składniki

  • 80 g di foglie di basilico fresche lavate
  • 30 g di pinoli sgusciati
  • 150 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 50 g di tofu naturale a pezzi
  • 1 pizzico di sale preferibilmente integrale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Białko 3.7 g
Kalorie 2211.6 kJ / 528.6 kcal
Tłuszcz 57.2 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...