Torta soffice alla fecola (senza glutine)

Torta soffice alla fecola (senza glutine)

3.3 68 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
12 porzioni

Składniki

  • uova
    3
  • di zucchero
    150 g
  • di olio di semi di mais + q.b.
    100 g
  • di fecola di patate consentita da prontuario
    250 g
  • di vaniglia in polvere consentita da prontuario
    1 bustina
  • di lievito in polvere per dolci consentito da prontuario
    1 bustina

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 222 kcal / 929 kJ
Białko 2.1 g
Tłuszcz 10.4 g
Węglowodany 31.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...