
Urządzenia i Akcesoria
Torta soffice alla fecola (senza glutine)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
12 porzioni
Składniki
-
uova3
-
di zucchero150 g
-
di olio di semi di mais + q.b.100 g
-
di fecola di patate consentita da prontuario250 g
-
di vaniglia in polvere consentita da prontuario1 bustina
-
di lievito in polvere per dolci consentito da prontuario1 bustina
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
222 kcal /
929 kJ
Białko
2.1 g
Tłuszcz
10.4 g
Węglowodany
31.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Celiachia
61 Przepisów
Włochy
Włochy