Döner kebab à la viande de bœuf

Döner kebab à la viande de bœuf

5.0 1 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 180 g d'oignons en morceaux
  • 2 gousses d'ail
  • 100 g de yogourt grec
  • 2 c. à café de paprika, fumé
  • ½ c. à café de poivre noir, moulu
  • ½ c. à café de piment, sec, en flocons
  • ¼ c. à café graines de cumin
  • ¼ de c. à café de coriandre en poudre
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 700 g de viande de bœuf hachée fraîche, du comptoir, si possible sans tendon

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1001.8 mg
Białko 33.1 g
Kalorie 2052.2 kJ / 490.5 kcal
Tłuszcz 35.3 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 13.4 g
Węglowodany 8.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Może spodoba Ci się również...