Pain à la patate douce

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 25 min
1 morceau/part

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 400 g de patate douce en cubes
  • 320 g d'eau minérale
  • 1 c. à soupe de miel
  • 1 sachet de levain déshydraté (environ 35 g)
  • 10 g de levure fraîche
  • 500 g de farine de blé T 65, et un peu pour fariner
  • 150 g de farine d'épeautre
  • 20 g de sel

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Białko 98 g
Kalorie 11515 kJ / 2715 kcal
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 540 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...