Urządzenia i Akcesoria
奶油鮭魚細扁麵
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
水 (煮麵用)1200 克
-
鹽1 ½ 茶匙
-
義大利細扁麵 (建議烹煮時間為10-11分鐘)300 克
-
油15 克
-
綠花椰菜150 克
-
洋蔥30 克
-
新鮮蘑菇 切片100 克
-
高湯60 克
-
鮮奶油160 克
-
乾燥奧勒岡1 小撮
-
軟質原味起士醬100 克
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
煙燻鮭魚片100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
17 g
Kalorie
944.2 kJ /
319.9 kcal
Tłuszcz
24.2 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
12.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
起司辣炒年糕
35 min
蝦仁咖哩炒飯
1 godz. 10 min
韓式皇家炒年糕
45 min
整顆蕃茄飯
45 min
素高麗菜飯
1 godz.
蕃茄蔬菜通心粉
45 min
咖哩叻沙麵
55 min
櫻花蝦炒飯
1 godz.
味噌菠菜義大利麵(TM6 & TM5)
45 min
番茄肉醬義大利麵
Brak ocen
白酒蛤蜊義大利麵
Brak ocen
蕃茄辣味香腸義大利麵
Brak ocen