Urządzenia i Akcesoria
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porties
Składniki
-
ui50 g
-
prei in ringetjes gesneden80 g
-
wortel in schijfjes gesneden50 g
-
knoflookteentjes3
-
rode paprika in stukken gesneden100 g
-
olijfolie40 g
-
gehakte tomaten, uit blik150 g
-
kalkoenborstfilet, zonder vel in stukken gesneden (4 cm)700 g
-
currypoeder1 tl
-
Provençaalse kruiden, gedroogd1 tl
-
witte wijn50 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
water400 g
-
witte kortkorrelige rijst240 g
-
zout8 snuifjes
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 4 porties
Sód
1681.7 mg
Białko
174.8 g
Kalorie
10590 kJ /
2531.1 kcal
Tłuszcz
91.5 g
Błonnik
9.6 g
Tłuszcz nasycony
19.4 g
Węglowodany
229.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Comfort food
5 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25 min
Nasi Goreng
40 min
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Brak ocen
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Brak ocen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Brak ocen
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30 min
Pittige Goulash met Donker Bier
Brak ocen
Tikka Masala van Bloemkool
30 min
Stoofvlees
3 godz. 10 min
Brusselse Wafels
1 godz.
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 godz. 30 min