Urządzenia i Akcesoria
Aardappel- en groentenpuree
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porties
Składniki
-
bloemige aardappelen geschild, in plakjes gesneden (1 cm)600 g
-
groenten (bijv. pompoen, wortels, knolselder, yams, erwten, bloemkool, broccoli), indien nodig in plakjes (1 cm) gesneden, naar behoefte (zie tip)400 g
-
zout1 - 1 ¼ tl
-
melk350 g
-
ongezouten boter30 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
7 g
Kalorie
1041 kJ /
248 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
4.9 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Het basiskookboek
174 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Bechamelsaus
15 min
Mysterieuze soep
45 min
200 g prei fruiten
20 min
Aardappel-preisoep
40 min
Bloemkool met kaas
55 min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 godz. 10 min
Appelmoes
20 min
Groentensoep
35 min
Aardappelpuree
45 min
Romige tomatensoep
25 min
Romige courgettensoep
25 min
Chocolademousse
3 godz. 20 min