Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin

Brak ocen
Przygotowanie 1 godz. 25 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portie

Składniki

  • olijfolie plus extra om te bakken en 1 theelepel om op smaak te brengen
    80 g
  • teentjes knoflook
    4
  • tijm, verse alleen bladeren
    8 takjes
  • peper, vers gemalen
    1 tl
  • lamsbout, ontbeend l
    800 g
  • bloemige aardappelen geschild, in stukjes gesneden (3 cm)
    800 g
  • melk
    250 g
  • room, elk type (van koemelk)
    100 g
  • zout
    3 tl
  • nootmuskaat, gemalen
    ¼ tl
  • oregano, vers alleen bladeren
    2 stengels
  • peterselie, vers alleen bladeren
    2 stengels
  • aubergine in blokjes (ongeveer 1,5 cm)
    200 g
  • courgette in blokjes (ongeveer 1,5 cm)
    200 g
  • gele paprika in stukken gesneden (ongeveer 1,5 cm)
    150 g
  • rode paprika in stukken gesneden (ongeveer 1,5 cm)
    150 g
  • ui in stukken gesneden (ongeveer 1,5 cm)
    100 g
  • witte wijn
    70 g
  • water
    150 g
  • tomatenpuree
    20 g
  • groentebouillonpasta
    1 tl
    ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
  • snijbonen uiteinden afgesneden
    500 g
  • vers bonenkruid
    1 el
    1 tl bonenkruid, gedroogd
  • tomaat in blokjes (ongeveer 1,5 cm)
    200 g
  • basilicumblad, vers Gehakt
    1 el
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) plus extra voor het invetten
    1 el

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portie

Sód 1297.2 mg
Białko 31.6 g
Kalorie 4100.5 kJ / 980.1 kcal
Tłuszcz 70.6 g
Błonnik 10.7 g
Tłuszcz nasycony 28.4 g
Węglowodany 54.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...